Nieuws van de Beerze

Weten wat en wie er speelt?

Blaas- en slagwerkklas voor de groepen 6

Maandag

Vanaf woensdag 11 oktober krijgen de kinderen van groep 6 de gelegenheid om zes weken te spelen op een blaas- of slagwerkinstrument. Ze kunnen een keuze maken uit een van de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, tuba of slagwerkinstrumenten. lees verder »

De Beerze gesloten op 5 oktober i.v.m. staking

Maandag

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat leerkrachten van basisscholen zich ernstig zorgen maken over de toekomst van het primair onderwijs in Nederland. Door lage salarissen en hoge werkdruk is het beroep van leraar onaantrekkelijk geworden. lees verder »

Studiedag SKOBOS

Woensdag

Op vrijdag 22 september aanstaande vindt de jaarlijkse studiedag plaats voor alle personeelsleden van SKOBOS. lees verder »

Op stap met Jan en Jet

Maandag

De komende weken gaan de groepen 4/5 OB en 5 MB aan de slag met het project "Op stap met Jet en Jan". Met dit project gaan de leerlingen honderd jaar terug in de tijd. Samen met de tweeling Jet en Jan maken de kinderen kennis met het dagelijks leven in 1910, in Middelbeers en Oostelbeers. lees verder »

Kernconcept Binding gestart

Vrijdag

Op woensdag 30 augustus 2017 is in alle groepen van onze school gestart met het kernconcept ‘Binding’. Als gezamenlijke opening werden alle kinderen, door zich vast te houden aan een lang touw, verbonden met elkaar. lees verder »

We zijn weer begonnen!

Donderdag

Na zes weken zomervakantie zijn de deuren van onze school weer opengegaan. We gaan er met z'n allen een mooi en leerzaam jaar van maken! lees verder »